Välkommen till Välfärdsdagarna!

Välfärden står idag inför många utmaningar. Hur vill vi att framtiden ska se ut? Kommer pengarna att räcka till för alla? Kan tekniken lösa en del av utmaningarna vi står inför?

Under Välfärdsdagarna kommer dessa frågor att diskuteras av de allra främsta föreläsarna, forskarna och företrädarna inom området, allt för att ge dig kunskapen, inspirationen och verktygen att driva ditt och din organisations arbete mot framtidens vinnande välfärd. Med debatter och diskussioner kring välfärdsekonomi och teknologi vill vi tillsammans med er hitta smarta lösningar för framtiden.

Den 20-21 januari får vi för allra första gången äran att arrangera Välfärdsdagarna, som går parallellt med landets största mötesplats kring digitalisering av det offentliga Sverige, eFörvaltningsdagarna, som vi nu arrangerar för elfte året i rad. Vi hoppas att du som besöker oss ska få en god bild av nuläget och nyheterna på området, såväl som inspiration och kraft att ta itu med utmaningarna framåt.

Tillsammans skapar vi en vinnande välfärd för alla, idag och för framtiden.

Varmt välkommen!